Кратка информация за разпространен в социалните медии видеоклип с участието

...
Кратка информация за разпространен в социалните медии видеоклип с участието
Коментари Харесай

Разследват гранични полицаи на ГКПП Кулата за корупция

Кратка информация за публикуван в обществените медии видеоклип с присъединяване на гранични служители на реда оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР).

В известието не се прецизират детайлности за видеото и неговото наличие. От Министерство на вътрешните работи показват, че показаното на фрагментите е от април 2023 година Дирекция " Вътрешна сигурност " е направила инспекция по случая. В края на септември предходната година материалите са изпратени в прокуратурата .
 Прокуратурата отсрочва настояването на непрекъснат арест за граничаря, изискал
Прокуратурата отсрочва настояването на непрекъснат арест за граничаря, изискал " такса успокоение "

Причината е, че 40-годишният мъж е в болница

През вчерашния ден клипът е качен в канала в YouTube канала на Narod.bg, а на уеб страницата на изданието е оповестена дописка със скрийншотове и цитати от видеото. Днес то е публикувано и във " Facebook ", а за случая пишат и други уеб сайтове. На фрагментите се виждат чиновници с униформи на " Гранична полиция ". Твърди се, че разделят получени от подкупи суми. Посочва се, че видеото е снимано скрито на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " в 7 ч. на 25 април 2023 година То било пратено от неизвестен източник дружно с други клипове с сходно наличие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР