Задържането на британския милионер и скандален инфлуенсър Андрю Тейт предизвика

...
Задържането на британския милионер и скандален инфлуенсър Андрю Тейт предизвика
Коментари Харесай

Вълна от шеги заля интернет след ареста на скандалния инфлуенсър Андрю Тейт


Задържането на английския милионер и абсурден инфлуенсър Андрю Тейт провокира вълна от иронии, само че и позитивни мнения за румънската компания за пици, която се счита, че е издала местонахождението му на органите на реда, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре, представен от Българска телеграфна агенция.

Тейт, който е някогашен професионален кикбоксьор, беше арестуван в четвъртък в региона на Букурещ дружно с брат си Тристан по обвинявания в трафик на хора и обезчестяване. 

Според медии братята Тейт са упрекнати, че са похитили и изнасили две млади дами, едната от които е с американско поданство. Телевизията показва, че те имали студио във вила край Букурещ, в което снимали нецензурен видеоматериали.

Тази седмица Тейт влезе в словесна война с 19-годишната активистка за климата Грета Тунберг, откакто показа своя фотография в Туитър, на която стои до състезателен автомобил „ Бугати “ и се похвали, че има 33 автомобила.

В клип, оповестен от него в Туитър в сряда, Тейт получава две кутии с пица и твърди, че няма да ги рециклира, отправяйки предизвикателство към Грета Тунберг.

Според някои медийни изявления точно кутиите от пица от румънската верига Jerry's Pizza са издали местонахождението му на управляващите.

След ареста на Тейт Туитър беше залят от вълна от иронични мнения, отбелязва Зиаре. " Куриерите на Jerry's Pizza са предали Андрю на полицията, тъй като не им е дал задоволително огромен бакшиш ", " Пицата е толкоз добра, че би трябвало да изпратят служители на реда ", гласят част от изявленията.



" Причината, заради която сме най-търсената пица. Имаме усет ", написа на страницата си във Facebook компанията Jerry's Pizza, като си послужи с игра на думи с американския израз „ most wanted ”, който управляващите Съединени американски щати употребяват за най-издирваните нарушители, отбелязва Хотнюз. Също по този начин в обявата, която е на британски език, посланието " We Got Taste ” (Имаме вкус) е изписано с леко изтрита писмен знак " S ", тъй че се получава надписът ”We Got Tate ” (Хванахме Тейт).

Грета Тунберг на собствен ред също разяснява обстановката в Туитър. " Това е, което се случва, когато не си рециклираш кутиите от пица ", написа младата природозащитничка след задържането на Тейт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР