Зад волана на джипа Рейдж Роувър е бил 38-годишният Бътлър,

...
Зад волана на джипа Рейдж Роувър е бил 38-годишният Бътлър,
Коментари Харесай

Извънредно! Нов Ад На Магистралата! Дъщерята На Българската Естрадна Легенда И Известният Й Съпруг Загинаха На Място! Почернена Е Самата

Зад кормилото на джипа " Рейдж Роувър " е бил 38-годишният Бътлър, който е изгубил надзор върху автомобила. Той първо се е блъснал в бордюр, по-късно се е преобърнал.

31-годишната Лия и брачният партньор й са починали на място. Според служителите на реда, колата им се е движила с доста висока скорост.

Расуел Бътлър игра 13 години в НБА, като през кариерата си бе в някои от най-големите баскетболни клубове на Съединени американски щати - Чикаго Булс, Лос Анджелис Клипърс и Сан Антонио Спърс. 38-годишният мъж има една щерка от предходна връзка.

Лия ЛаБел пък е единственото дете на първото сопрано и звезда от " Тоника " Анастасия Бинчева-Сия и Трошан Владовски - китарист и вокал на група " Сребърните гривни " и брат на Чочо Владовски. Тя е родена на 8 септември 1986 година в Торонто, Канада, където Сия и Трошан емигрират през 1979 година, само че израства в Сиатъл. Завършва влиятелния лицей Бъркли и едвам 16-годишна взе участие в American Idol, където доближава до финала.

Лия записва дебютния си независим албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings, дружно с едни от най-големите модерни продуценти - Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. Хитът й " Sexify " влиза в Топ 100 на Америка през 2012 година
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР