Снимки ФБСлед като останаха само четири момичета в Ергенът“, единствената

...
Снимки ФБСлед като останаха само четири момичета в Ергенът“, единствената
Коментари Харесай

Феновете загрижени за Ергена: Внимавай с тази жена, ще ти държи сметка

Снимки ФБ

След като останаха единствено четири девойки в „ Ергенът “, единствената алтернатива е дали Алек ще избере Надежда или Магдалена.

Феновете на сантименталното шоу по бТВ дават преимущество на Маги поради нейната честност и маниери, и не утвърждават държанието на Надя.



Някои даже искрено атакуват Надежда, като дават да се разбере, че не играе по разпоредбите и в името на огромната  цел доста постоянно прекрачва границите на естественото другарство.

Един обожател на Надя обаче показва радикално друго мнение и изяснява за какво точно тя е най-достойна за Александър, а различен пък разгласи, че интригата е завършила и разкри крайния победител.



Предлагаме ви част от хапливите мнения на консуматори на страницата на формата във Facebook:

Надежда, Маги нито един път не те обиди зад тила ти, а ти не спря. Това не можела, това не може. Ако четеш, желая да ти кажа, че даже през камера се вижда, че точно Маги има доста по-дълбоко положително сърце от теб!

Ах, че добре казано! Хубаво е, когато и други виждат клюкарското и злословието у Надежда.

Маги има доста класа. Ако се замислиш, даже не мисля, че в миналото е казвала нещо отрицателно за нито една от участничките, най доста да каже “ами това, несъмнено, че ми е неприятно ” и главно приказва за себе си. Дали в действителност е по този начин, или са й изрязали отрицателните мнения, но съгласно мен просто не обича да приказва по този метод, до момента в който Надежда си мели.

Съгласна съм с вас. Надежда е властна и завладяваща жена. Ще му държи сметка за всичко на този човек. Пред камерата уединено не спря да го упреква, а след това го целува. Изчаква още, с цел да хване огромната риба. Колко е сигурна, че това е нейния мъж. Ако се вгледа по добре човек в лицето й, ще види една лисича физиономия. А в случай че приказваме за хубав човек, нещо ни се губи това определение за нея.

Сега разбирам за какво доста мъже избират самотата, пред пошлостта на такива като Надежда. Бившият й брачен партньор се е отървал от това неразбирателство. Тя, Надка и Йоана ще останат сами, тъй като не могат да обичат същински, да бъдат положителни, смирени и одухотворени. Никой не търпи токсични хора.

Надежда е толкоз манипулативна - " щяла да си тръгне още малко ", " тя се сърдела понякога, но й минавало бързо ". На " Нани ", характера й е непоносим. Лукав дебелоглав! Как пък се осмели да не й запомни галеното име " Нани ", както вероятно я е наричал различен. Не е ли въпрос на съкровено чувство по какъв начин Александър ще почувства името й да я назовава. Никога не бих желал да имам сходна жена, още по-малко майка на децата ми! Другите й дейности, простотии и инфантилизъм е ненужно да ги разясня, очевадни са!

На всички злобни мнения, да ви светна, че Алек си потегля с Надежда най-после и сега живеят дружно. Вие всичките нямате но никакво значение за тях. Те си живеят живота щастливи.



Надежда може единствено да се надява да е кралицата на сезона, в случай че и да е избраницата на Алек. Тя може да лази в краката на Маги и да й диша прахта. Едната е слугиня, другата е благородничка. Сезонът ще бъде наименуван с името на Маги.

Надежда е прекрасница, откровена, първична, прочувствена, извънредно чаровна и харизматична. Единствената откровена в отношението си към Алек! Всичко друго откъм „ дами " е подобен фалш в чисто човешки проект. Инфантилна била. Да имаш възприятие за комизъм и да запазиш детското в теб и неподправената щипка полуда и примитивност е скъпо! Аман от скучни, сиви, плоски хора. Надежда е луксозно, самоуверено огън момиче, готово да се бори за обич!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР