Тази среща можеше да е имейл“ е често срещано оплакване

...
Тази среща можеше да е имейл“ е често срещано оплакване
Коментари Харесай

По-малко срещи, повече бележки: бъдещето на асинхронната работа

„ Тази среща можеше да е имейл “ е постоянно срещано недоволство на работното място. За някои компании това към този момент е водещ принцип.

Тъй като пандемията прекъсна връзките с офиса, повече хора работят, когато и където им е най-подходящо, вместо общоприетите девет до пет. Този „ несинхронизиран “ метод значи, че сътрудниците се припокриват по-малко и би трябвало да споделят по разнообразни способи, с цел да правят работата си дейно.

Това значи по-малко срещи – без значение дали персонални, хибридни или виртуални – и по-подробни бележки, видеоклипове с указания и взаимни документи, защото сътрудниците записват работата си в споделени онлайн работни пространства, които са налични 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

„ Става дума единствено за това да подсигурявам, че когато седна да работя, имам нужната информация, с цел да стартира “, споделя Кайл Дейгъл, основен действен шеф на GitHub, платформа за разработчици, благосъстоятелност на Microsoft. Много от почти 3000 чиновници на компанията ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР