Тежки бури отново връхлетяха части от САЩ в сряда, като

...
Тежки бури отново връхлетяха части от САЩ в сряда, като
Коментари Харесай

Мощни бури убиха трима, докато торнадо връхлетя части от САЩ

Тежки стихии още веднъж връхлетяха елементи от Съединени американски щати в сряда, като провокираха разрушителни торнада, провокираха солидна градушка и убиха двама души в Тенеси и един човек в Северна Каролина.

Буря, която се развихри в североизточния Тенеси, докара до мощни ветрове, които събориха електропроводи и дървета. Шерифът на окръг Клейборн Боб Брукс сподели, че 22-годишен мъж е бил в кола, ударена от едно от дърветата.

В сряда следобяд беше оповестена изключителна обстановка за торнадо — най-високото равнище на паника на метеорологичните служби — за даден регион южно от Нешвил, в това число градовете Спринг Хил, Чапъл Хил и Игълвил.

Националната метеорологична работа преди този момент заяви за евентуално торнадо на земята в близката Колумбия, на към 45 благи (72 километра) южно от Нешвил.

Хора в Колумбия са били ранени и домовете са развалени, съгласно Лин Томпсън, помощник-директор на 911 на окръг Маури. Г-н Томпсън сподели на Асошиейтед прес, че не може да даде повече детайлности: „ Претоварваме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР