От Белия дом се стремят към подписване на такова споразумение

...
От Белия дом се стремят към подписване на такова споразумение
Коментари Харесай

Нови $ 50 милиарда помощ за Украйна обсъждат страните от G7

От Белия дом се стремят към сключване на такова съглашение на срещата на G7 през юни в Италия, оповестява Bloomberg, базирайки се на осведомени източници. Дискусиите по тематиката обаче са сложни и процесът може да отнеме няколко месеца, отбелязва организацията.

Министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън удостовери, че договарянията за отпущането на тази финансова помощ на Украйна са в ход. „ В идеалния случай бихме желали всички страни от G7 да вземат участие, тъй че Съединени американски щати да не вършат това сами “, сподели тя пред Bloomberg.

Голямата седморка включва Канада, Франция, Германия Италия, Япония, Англия и Съединени американски щати. Западните страни спорят по какъв начин да употребяват замразените съветски запаси повече от две години. Европейският съюз, както и G7, са срещу конфискацията им, а Съединени американски щати и Украйна поддържат тази концепция. Слоганът " Накарайте Русия да заплати " постоянно участва на публични прояви на украинци в страната им и по света.

Брюксел изяснява позицията си с допустима загуба на доверие в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР