Зад полиция и охрана Цветан Цветанов се опита да се

...
Зад полиция и охрана Цветан Цветанов се опита да се
Коментари Харесай

Лев Инс: Лична вендета на Цветанов затвори компанията преди 10 години

Зад полиция и защита Цветан Цветанов се опита да се скрие от чиновници на „ Лев Инс “ в Пловдив. Това се случи в събота на 14.11 на откриването на новия офис на партията му, на което хората на „ Лев Инс “ се оказаха повече от гостите и уредниците.До спонтанната акция се стигна, откакто повече от 45 дни Цветанов се крие и отхвърля да отговори на въпросите, сложени от хората на „ Лев Инс “ преди 2 месеца, а той се ангажира в границите на 20 дни да отговори, което, несъмнено, не се случи.
Точно поради това от цяла Южна България пресрещнаха някогашния втори в ГЕРБ в града под тепетата, с цел да му потърсят сметка, за какво се крие и по кое време ще отговори на заложените му въпроси. От компанията упорстват Цветанов да каже осъзнал ли е какъв брой вреди е нанесъл в предходното си съществуване на министър на вътрешните работи и ще се извини ли обществено на хората, на които навредил, както на лекарите, които назова нарушители от парламентарната естрада, на където още веднъж се е запътил?
 Републиканци за България: Време е за идващия кабинет " Републиканци за България ": Време е за идващия кабинет
" Конституционният спор едвам стартира, а за всички към този момент е ясно, че приемането на нова Конституция е невероятно ". Това се споделя в позиция...
още някогашния вицепремиер трансформирал ли се е в тези 10 години или желанието му е още веднъж да ръководи посредством вербална медийна експанзия, с обвинявания от парламентарната трибуната и присъди от дребния екран, както и с репресии върху цели бизнеси?
От „ Лев Инс “ припомниха, че през 2010 по персонално предписание на Цветанов, и целеустремено бяха конфискувани техника и документи, с цел да бъде блокирана и даже заграбена, а против чиновниците се водеше открита принуда в и отвън сдружението. След многократни инспекции на компанията и чиновниците в нея, след стотици проверки направени на юридическите лица и хиляди на физическите, бе потвърдено, че нито компанията, нито чиновниците в нея са сторили нещо неправилно, само че това оставитраен отпечатък върху душeвността на чиновниците.
За да отговори на въпросите им,хората от „ Лев Инс “ желаеха да се видят с Цветанов на коктейла във връзка отварянето на новия му офис, само че обезпокоен и явно неопитен за този диалог, той се опита да избяга, като се скри и заключи в новото партийно посланичество в Пловдив.
Барикадирането му още повече окуражи присъстващите да бъдат непримирими и да упорстват за диалог с някогашния втори на ГЕРБ. Това принуди Цветанов да се срещне единствено с 5 тях, като се скри зад Коронавирус 19 ограниченията, с което изясни нежеланието си да излезе да отговори пред събралото се болшинство.
 Лев Инс подари санитарни стелки на 133 учебни заведения в страната " Лев Инс " подари санитарни стелки на 133 учебни заведения в страната
Днес - 10.09.2020г., в постройката на Националния съвет на БЧК, бе връчена безплатна помощ -  санитарни стелки и дезинфектанти, прочие..
В извършения диалог, мощно обезпокоен, Цветанов не даде логически отговор за какво се е скрил и за какво в продължение на два месеца не дава отговор на нито един от въпросите, както и на писма и позвъняванията от страна на хората, на които даде заричане пред Интер Експо център. Цветанов, усложнен да бъде откровен, се оправда, че не е схванал естеството на въпросите и още веднъж трансферира виновността за дейностите си на различен, като отхвърли да назове име.Притеснен от непредвидената среща,той неведнъж прикани защитата на постройката да се намеси, в опит да избегне неуместните въпроси и изгубил всевъзможен надзор над обстановката извика полиция.
Останалите отвън офиса на партията представители на „ Лев Инс “ дадоха своите причини за наличието си на уредниците на събитието и гостите, които одобриха претекстовете им, а някои от присъстващите на мероприятието напуснаха постройката дружно с хората от компанията и продължиха диалозите си извън.
След следващия опит на Цветанов да избяга от „ Лев Инс “, чиновниците са още по-мотивирани и ще продължат, ще търсят отговори за дейностите му като вътрешен министър, за се избегне риска да се повтори случилото се с лекарите от Горна Оряховица с други почтени българи.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР