За задълбочаване на сътрудничеството между българската прокуратура и Евроджъст, обсъдени

...
За задълбочаване на сътрудничеството между българската прокуратура и Евроджъст, обсъдени
Коментари Харесай

За порицание или за похвали са Цацаров и Гешев в ”Евроджъст” в Хага?

За задълбочаване на съдействието сред българската прокуратура и ”Евроджъст ”, разисквани в Хага с основният прокурор Сотир Цацаров и президентът на организацията Ладислав Харман, оповестява Българска национална телевизия. Това се случва на фона на разрушена интернационална мрежа за незаконна телевизия с българско присъединяване, координирана тъкмо от ”Евроджъст ”.
Срещата сред Харман и Цацаров се организира във връзка края на мандата на основния прокурор, гласи формалната информация. Президентът на " Евроджъст " разяснява, че е доста удовлетворен от работата си с българските управляващи, оповестява Българска национална телевизия.

В същото време международните организации оповестиха, че е разрушена интернационална мрежа за всеобщи измами с платена телевизия в няколко страни. Операцията е координирана от Евроджъст в Хага, а в мрежата има съществено присъединяване на България.

Интересното в изявлението на Ладислав Харман при срещата му с Цацаров е, че ръководената от него организация и новата Европейска прокуратура няма да си пречат, а ще работят взаимно и ще се допълват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР