За втори път и окончателно партия Възраждане се утвърди като

...
За втори път и окончателно партия Възраждане се утвърди като
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Задачата на Възраждане е да реабилитира българския патриотизъм

За повторно и дефинитивно партия " Възраждане " се утвърди като най-голямата патриотична партия. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов по Българска национална телевизия.

Една от задачата на " Възраждане " е да оправдава българския национализъм и да накара патриотичните гласоподаватели да повярват още веднъж, че може да има автенчтини патриотични избраници в българския парламент, сподели още Костадинов.

По думите му, откогато партия " Възраждане " се е появила и почнала да набира известност, от ден на ден е почнала да пада поддръжката за казионните патриоти.

" Съответно на тези избори видяхме, че дефинитивно бяха изхвърлени от политиката, въпреки и обединени. Те получиха резултат, който е съпоставим с нашия. Провалът за тях е още по-голям. Една част от патриотичните гласоподаватели занапред ще преодоляват разочарованието си от измяната на своите избраници до момента, тъй като те видяха по какъв начин тези, които назоваха себе си патриоти трансфораха патриотизма в една бизнес ниша, в едно предприемаческо начинание, от което се хранеха извънредно нечистоплътно ", разяснява Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР