За всеки 30 лв. от своите покупки клиентът получава по

...
За всеки 30 лв. от своите покупки клиентът получава по
Коментари Харесай

Kaufland подарява над 400 000 награди в потребителска програма по случай годишнината си в България

За всеки 30 лева от своите покупки клиентът получава по една скречкарта. Всяка 15-а карта е печеливша - съдържа моментна премия или неповторим код, с който клиентът може да се записва на на Kaufland и да взе участие в лотария за една от огромните награди – златна монета. Над 400 000 участници в програмата имат опция да завоюват атрактивни награди: 15 златни монети, 150 хладилника в комплект с ваучер за извършване на покупки на стойност 100 лева, 1500 броя подаръчни кошници с висококачествени хранителни артикули от личните марки на компанията, 15 000 торби за извършване на покупки за многократна приложимост и над 380,000 ваучера за отстъпка от последващо извършване на покупки с парични стойности от 1 до 4 лева
Потребителската стратегия е отдадена на 15-годишнината от стъпването на Kaufland в България. Търговската верига стартира активността си на българския пазар през 2006 година, като открива първия си хипермаркет в гр. Пловдив. За 15 години веригата се утвърждава като желано място за извършване на покупки и работа, като правилен сътрудник на българските производители и като важен фактор за развиването на националната и районна стопанска система с вложения, надхвърлящи 1.6 милиарда лева Днес Kaufland има 60 обекта в 34 града в България и предлага разнороден подбор от 20 000 продукта приблизително за страната, в който клиентите могат да открият артикули с високо качество на отлични цени.
Ежедневно за потребителско задоволство посредством чудесно обслужване се грижи екип от над 6 000 индивида, с който Kaufland се трансформира в един от най-големите работодатели в България. За трета поредна година компанията е сертифицирана като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute.
Kaufland България даде началото на своята 15-годишнина със, в който веригата споделя за своята активност и развиване през миналите години. Главни настоящи лица във видеото са чиновници на компанията, част от нейния екип, с помощта на който Kaufland се утвърди като водач в бранша за съвременна търговия в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР