За три часа криминалистите изгледали всички записи от камери на

...
За три часа криминалистите изгледали всички записи от камери на
Коментари Харесай

Работил Е Като Готвач! Ще Ви Настръхне Косата, Когато Разберете Истината За Изн*силвача От Слънчака Божидар

За три часа криминалистите изгледали всички записи от камери на мястото на случая и стигнали до извършителя- Божидар И., който работел като готвач в един от отворените към този момент хотели на курорта – „ Централ плаза “.

Инцидентът, който изправил на нокти полиция и прокуратура в Несебър, станал на разсъмване – към 05. 20 ч. сутринта в същия хотел. Божидар И. бил от Ямбол, престъпно проявен, осъществил преди време жесток обир.

В хотела той се уредил на влиятелната и добре платена сезонна работа. Вечерта преди случката обаче пил много и почнал да задиря 25 годишно момиче – сервитьорка в ресторанта. Въпреки, че младата жена му отказвала, той почнал да нахалства и последователно станал нападателен. Когато тя се пробвала да се отърве от него, изтичвайки по коридора към стаята си, Божидар хукнал подире й. Докопал я за косата и почнал да я бута с всичка мощ към стаята, като я удрял с юмруци в региона на главата, гърдите, корема, региона на бъбреците. Насилникът нанесъл удари и с коляно в дясната част на ханша на момичето, огъвал ухото й. Младата жена работела като сервитьорка в Бургас, само че за летния сезон решила да припечели от гурбет в най-големия ни черноморски курорт и се хванала там на работа.

Персоналът бил още нов, множеството от хората не се познавали между тях. Момичето било тънко и слабичко и напрягайки сетни сили съумяло да се изтръгне от изнасилвача и да избяга. Трепереща, тя се приютила на рецепцията и позвънила на тел. 112. Полицаите пристигнали, камерите от хотела били конфискувани и изгледани от криминалистите минута по минута. След като бил разпознат по татуировката-плетеница, готвачът бил открит в неговата стая в хотела и задържан. Престъплението е по чл.152, ал.1, т.2, предл.1, вр. с чл.18, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от прокуратурата. Магистратите подчертаха, че обвиненият е арестуван с помощта на отличните дейности на чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Предстои във вторник Районна прокуратура – Несебър да внесе в съда искане за налагане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР