Ченгетата се нахвърлиха върху директорите на погребалните служби след обвинения,

...
Ченгетата се нахвърлиха върху директорите на погребалните служби след обвинения,
Коментари Харесай

Директорите на погребалните служби са „претърсени от съдебна медицина“, тъй като семейството твърди, че са чакали 3 години за праха на бащата

Ченгетата се нахвърлиха върху шефовете на погребалните служби след обвинявания, че останките на умряли хора са били „ зле ръководени “.

Полицията разследваше погребалните шефове в Спрингбърн, Глазгоу, в петък (10 май) за хипотетично неприятно ръководство на тленните остатъци и финанси.

Редица криминалисти бяха видени да идват всички в бяло влизат и излизат от клона на самостоятелните погребални шефове на А. Милн, ситуиран на градския път Balornock.

Поне петима души са видяни да влизат в пространствата, облечени в гащеризони. Неотдавнашното претършуване на погребалния салон идва, откакто Glasgow Live заяви, че фамилията на Денис Смили е чакало праха му от три години.

Други фамилии споделиха, че им е отказано цялостно възобновяване на сумата, откакто техните близки са били оставени непокътнати в продължение на три седмици.

Националната асоциация на погребалните шефове (NAFD) удостовери, че A. Milne Funeral Directors е обект на дисциплинарен пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР