За щастие Травис Баркър очевидно се възстановява доста успешно след

...
За щастие Травис Баркър очевидно се възстановява доста успешно след
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян и Травис Баркър след здравословния инцидент

За благополучие Травис Баркър явно се възвръща много сполучливо след здравословния случай, който претърпя преди съвсем месец. След като пребори изострен панкреатит, благодарение на лекари и жена си Кортни естествено, в този момент двамата умерено могат да се отдадат на сантиментални моменти.
 Кортни Кардашиян, Травис Баркър, ендоскопия, панкреатит и какво е в този момент положението на барабаниста
Кортни Кардашиян и Травис Баркър нарушиха мълчанието

Какво се е случило преди да го откарат в болница

А мястото, което са избрали за отмора, въобще не е инцидентно. Влюбената двойка е прекарала уикенда още веднъж в Монтесито - мястото, на което Травис предложи брак на Кортни в края на предходната година.

Снимки от сантименталната отмора показа самата Кортни в Instagram. От фрагментите разбираме, че с половинката си са се наслаждавали на плажни занимания, още по-влюбени и още по-силни от всеки път. На първата фотография виждаме двамата хванати за ръце пред хубав залез.

" Имало един уикенд ", написа Кортни в изложение към поста си, а брачният партньор ѝ разяснява с сантименталното: " Никога не желая да спирам да сътворявам мемоари с теб. "

Романтичната отмора на Кортни и Травис несъмнено е заслужена откакто той претърпя неприятния здравословен случай, а и е още един мотив да покажат, че са мощно семейство. А то най-вероятно скоро и ще се разрасне. Поне това издава източник на Entertainment Tonight.

" Кортни и Травис са толкоз по-добре след опасенията за здравето на Травис. Той е с доста по-добро здраве в този момент и постепенно минават през възобновяване. Да имат бебе дружно към момента е на напред във времето, само че здравословното положение на Травис в този момент е най-важният приоритет. "
 Травис Баркър, Кортни Кардашиян, колоноскопия, панкреатит и повода за незабавното му влизане в болница
Защо Травис Баркър е бил откаран в болница

Проблемът е бил сериозен

Източникът споделя още, че оставяйки случая настрани, двойката се любува на взаимния си живот и го изживява на най-много.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР