За шеста поредна година Посолството на Република България в Лондон

...
За шеста поредна година Посолството на Република България в Лондон
Коментари Харесай

Посолството ни в Лондон е домакин на кариерен форум за българи на Острова


За шеста поредна година Посолството на Република България в Лондон е хазаин на кариерното ревю за българи с опит в чужбина.

Съорганизатори са Службата по обществени и трудови въпроси към българското посолство и съдружие “Български кариерен конгрес ”, оповестиха от МТСП. Събитието ще се организира през днешния ден от 10.00 часа в постройката на Посолството ни в британската столица.

Целта на ревюто е да построи мост сред топ работодателите в България и гениите във Англия. Организирането на форума е част от самодейността на Министерството на труда и обществената политика за образуване на кариерни конгреси в страни, в които има огромни български общности. Целта на събитията е българите, които учат или работят в чужбина, да се осведомят за оферти за работа на непознати компании у нас и да изберат да продължат кариерата си у нас.

Предишните издания на форума в Лондон са посрещали претенденти с разнороден профил - от икономисти, адвокати и консултанти до физици и инженери, фотографи и маркетинг експерти. От страна на работодателите ще вземат участие, както огромни международни компании, по този начин и одобрени български компании с огромна история - от софтуерни и софтуерни колоси до старт-ъп компании с разнороден фокус. Сред имената тази година са TESY, VMWare, Skyscanner, Chaos Group, Заедно в Час, LaunchHub.

В края на януари МТСП провежда кариерен конгрес във Виена с австрийски работодатели, който беше посетен от над 150 българи, учещи и работещи в Австрия. След събитието в Лондон следва провеждането на ревю и в Берлин.

Събитието е гратис и налично за всеки с регистрация на www.bgcareersfair.com, където можете да качите свое CV, както и да разгледате позиции предлагани от и Български кандидат-студенти ще се срещнат с десетки нови и непознати специалности за страната ни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР