За съжаление в днешно време в новините преобладават неприятни вести,

...
За съжаление в днешно време в новините преобладават неприятни вести,
Коментари Харесай

Жените, които се влюбиха в най-ужасните убийци въпреки деянията им

За страдание в днешно време в новините доминират неприятни новини, които се трансформират във водещи заглавия. Някои вести обаче вършат усещане с основните настоящи в тях лица, само че не с положителното им дело, а тъкмо противоположното. Историята познава няколко известни случая на серийни убийци и други нарушители, които " посредством " на медиите са се трансформирали в нещо като звезди. Колкото и да са скандални тези " звезди ", доста от тях могат да се похвалят с купища почитатели, а някои даже бележат триумфи на любовния фронт, написа Vesti.bg , цитирайки уеб страницата All That Is Interesting.

Виж още:

През 1979 година делото против Тед Бънди влезе в историята като един от първите процеси за убийства, предавани в миналото по национална телевизия. Докато закононарушенията на серийния палач бяха явно шокиращи за необятната общност, този случай също беше известен и с многото дами, които... флиртуваха с Бънди. Той даже се оженил за дългогодишна почитателка, до момента в който тече делото против него. Защо обаче някои от най-ужасяващите убийци в историята са третирани като " рок звезди "? Една от вероятните теории е хибристофилията – формалният термин за полово привличане към хора, които правят скандални закононарушения. Всъщност има някои дами, които намерено се разпознават като хибристофили, а други, които мощно загатват, че усещат това извънредно привличане.

Ето няколко истории за дами, влюбили се в едни от най-злите и рискови мъже в актуалната история.

Афтън Бъртън и Чарлз Менсън

Без подозрение Чарлз Мендън е един от най-печално известните водачи на набожен фетиш през XX в. През 60-те години неговите философии въодушевяват толкоз почитателите му, че те са подготвени да убиват. Самият Менсън в никакъв случай не е убивал, само че все пак убийствата в тази ситуация Шарън Тейт го жигосват като лице на злото. През 1971 година Менсън е наказан за убийствата на известната актриса Шарън Тейт и още шест души. Но за Афтън Бъртън Менсън е почтен по всички обвинявания.

Тя стартира да си кореспондира с него, когато е единствено на 17 години, откакто другар ѝ демонстрира писанията му за околната среда (бил също и природозащитник). В последна сметка Афтън употребява всичките си спестявания, с цел да се реалокира от Илинойс в Калифорния, където стартира да посещава Менсън в пандиза през 2007 година Бъртън и Менсън стават двойка получават лиценз за брак през 2014 година Афтън е на 26 години по това време, а Чарлз Менсън – на 80. Желанието ѝ да се омъжи за него е подбудено от обстоятелството, че бракът ще ѝ разреши достъп до информация и документи, които нормално са непокътнати единствено за фамилията. Сватбата обаче се отсрочва.

Виж още:

Мнозина имат вяра, че Бъртън е билa обвързван с Менсън, с цел да може тя поеме контрола върху имението му, откакто той почине. И до през днешния ден Бъртън твърди, че връзката ѝ с Менсън е била взаимна и продължава да го обича даже след гибелта му през 2017 година

Керъл Ан Буун и Тед Бънди

Когато Тед Бънди беше съден за похищение и ликвидиране на 12-годишно дете, Керъл Ан Буун освен продължи връзката си с него, само че се съгласи да се омъжи за него и да му роди детето. Бънди и Буун се срещат за първи път, до момента в който работят дружно в Министерството на незабавните служби в Олимпия, Вашингтон през 1974 година През деня прословутият сериен палач оказва помощ на управляващите да търсят изчезнали дами, през нощта той ги убива скрито и прикрива следите си.

Дори жестоките убийства, които той прави не могат да я убедят да прекъсне връзката. Въпреки обстоятелството, че Бънди скоро ще бъде приет за отговорен за голям брой убийства, Буун остава лоялна към него и даже се реалокира във Флорида, единствено с цел да го поддържа в съда.

Виж още:

За Буун не е имало значение, че Бънди в последна сметка ще признае общо 30 убийства (все отново се твърди, че може да е направил до 100), тъй като нейната цел е една - да се омъжи за мъжа, който обича и да има дете с него. Това се случма и двамата посрещат щерка си през 1982 година, макар че никой не е напълно сигурен по какъв начин е зачената тя, защото съпружеските визити не били механически позволени. Вероятно двойката е подкупила надзорник. Така или другояче те се радват на фамилните си визити в пандиза в продължение на няколко години, до момента в който Буун не се развежда с Бънди през 1986 година Според известията тя в никакъв случай повече не го е виждала и не приказва с него преди изтезанието му през 1989 година Местонахождението на Карол Ан Буун и Роуз Бънди остава мистерия.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР