За съжаление годината нито започна, нито, изглежда, ще завърши добре

...
За съжаление годината нито започна, нито, изглежда, ще завърши добре
Коментари Харесай

Как се справя със заболяването си Селин Дион

За страдание годината нито стартира, нито, наподобява, ще приключи добре за Селин Дион. Още при започване на 2022 година тя отсрочи няколко пъти турнето си поради здравословни проблеми, а в този момент, месеци по-късно, като че ли не можем да се надяваме скоро да я забележим още веднъж на сцена.

Преди седмица стана ясно, че певицата страда от синдром на скованата персона (stiff-person syndrome). Той съставлява рядко неврологично заболяване, което предизвиква конвулсии и схващания на крайниците и цялото тяло.

" Макар към момента да узнавам за това положение, най-малко съм наясно какво е причинявало спазмите, които имах ", показа Селин Дион в пост в Instagram.

Въпреки неприятните вести тя се оправя като се концентрира върху позитивните неща. Като да вземем за пример фамилията си.

Източник на Us Weekly разкрива, че децата ѝ Рене-Чарлз (21 г.) и близнаците Нелсън и Еди (12 г.) са нейната поддръжка. По думите му те са доста зрели за възрастта си и са неразделно до майка си.

Като " безконечен оптимист " дефинира той 54-годишната изпълнителка и добавя, че диагнозата е същински потрес, само че тя не е изгубила борбения си дух. Това, което я утешава в този момент, е, че най-малко знае тъкмо с какво се сблъсква и има успокоението, че може да облекчи някои от признаците, като се лекува.

В поста в Instagram, с който разгласи новината за болестта си, Селин Дион споделя, че има " страховит екип от лекари ", които ѝ оказват помощ, както и " моите скъпи деца, които ме поддържат и ми дават вяра ". Певицата казва още, че е обнадеждена за възобновяване си, това в този момент е нейният фокус и ще направи всичко по силите си, с цел да се оправи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР