За русокосата журналистка се оказало, че няма място и при

...
За русокосата журналистка се оказало, че няма място и при
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате С Какво Се Захвана Лора Крумова След Краха На Тв Кариерата Й!

За русокосата журналистка се оказало, че няма място и при конкуренцията. Макар, че имала мощни връзки в бТВ и от там не я желали. Затова се наложило да си откри различна работа и да си обезпечи въпреки всичко някакви приходи.

Крумова щяла напълно да се отдаде на преподаване във Висшето школо по обезпечаване и финанси в София. Лора ще води там магистърска стратегия по публицистика. Заедно с колежката си Галя Щърбева към този момент провеждали асортимент на студенти.

На помощ на приятелките щели да се притекат някои известни персони. Които щели да изнасят лекции на учещите специалността.

Новото начинание извадило Лора Крумова от следродилната меланхолия, в която бе изпаднала откакто роди щерка си. Тя ще имала с какво да се занимава и през лятото и през новата образователна година. Но я мъчел проблем, че с мъжа си Сотир ще бъдат разграничени.

Той е преподавател по сърф и поради сезонната си работа няма да е у дома. Върху журналистката падали всичките грижи за двете и деца и кучето.

Лора и Сотир не съумели да изкарат и цялостен месец дружно. След като се върнал от Банско, където води зимно ски школо благоверният й незабавно отпътувал за къмпинг „ Градина ”. Където приготвя летния сезон. Училището му по сърф почнало от седмица насам да работи с цялостна мощ и да посреща първите курортисти.

Журналистката считала да отскочи до морето, само че по никакъв начин не й било до плаж. Тъй като към момента не е свалила непотребните кила. Които натрупа по време на втората си бременност, предаават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР