За разрив в отношенията между принцовете Уилям и Хари се

...
За разрив в отношенията между принцовете Уилям и Хари се
Коментари Харесай

Принц Хари откровено за отношенията си с Уилям

За раздор в връзките сред принцовете Уилям и Хари се приказва още от момента, в който Меган Маркъл даде поръчка да стане част от кралското семейство. От него изминаха близо две години, че връзката сред братята като че ли от ден на ден се къса.

Това потвърди и следващото самопризнание на принц Хари в новия документален филм за турнето му в Южна Африка дружно с Меган Маркъл.

По думите на херцога на Съсекс, двамата с Уилям имат своите положителни и неприятни дни . Те са тръгнали по разнообразни пътища и всеки следва своя.
 Снимка 449020

Думите на Хари бяха тълкувани като ясно доказателство, че връзките им с Уилям напълно са охладнели . А източници от кралския двор разкриват пред медиите, че брачният партньор на Кейт Мидълтън е изискал незабавно да се види с брат си откакто е изгледал фрагментите от документалния филм.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво приятелите на херцогинята са били против брака им
Кой е бил против брака на Хари и Меган

Съветът, който Меган не послуша

Херцогът на Кеймбридж е останал обезпокоен от прочувственото положение на Хари и за обстановката, в която са сложени двамата с Меган. И Уилям счита, че почивката, която неговият брат и брачната половинка му възнамеряват, е изцяло належаща за тях, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР