За радост на всички фенове на Откраднат живот и в

...
За радост на всички фенове на Откраднат живот и в
Коментари Харесай

Как се възпитава дъщеря тийнейджър? И каква е искала да стане Деси Бакърджиева като малка?

За наслада на всички почитатели на " Откраднат живот " и в частност на актрисата Десислава Бакърджиева, ще гледаме нейния персонаж и през новия, десети сезон на сериала. В " Откраднат живот " тя играе ролята на доктор Хинова, която е педиатър и съдов хирург. Но знаете ли, че самата Бакърджиева е мечтала да стане доктор и то в частност еластичен хирург?

Виж още: Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

" Винаги съм желала да оказвам помощ на хората, да има повече хубост и положително за душите и телата ни. Разбрах от диалог с доста лекари през последните месеци, че удовлетворението идва, когато след упованието и вярата в очите на болния си видял благополучие и признателност. Тогава се чувстваш победител, а душата ти чества ", споделя тя пред " България през днешния ден ". Днес обаче е артист, а работата ѝ е обвързвана с доста ограничения, твърдоглав труд, липса на време за най-близките. " Някога подготовките за пиеса или фотосите за филм не престават часове наред, в които се постанова да стоим дълго време прави, не можеш да се храниш постоянно, което е причина за проблеми... Такова е всекидневието на множеството - непрестанно на крайник, в придвижване без задоволително време за самите нас. ", разкрива екранната доктор Хинова. 

Виж още: Дъщерята на Мая и Магапаса: Една хубавица по стъпките на родителите си! Вижте Кристиана

Самата Деси Бакърджиева е майка на тийнейджърка. За щерка си споделя, че тя е нейното слънчице - доста прочувствена, музикална, амбициозна, артистична тийнейджърка. " Понякога се сюрпризирам какъв брой зряло разсъждава за избрани житейски тематики. Има доста неща, които изучавам от нея, само че най-много на откровеност и религия ", разяснява актрисата. Бакърджиева се надява щерка ѝ да не вземе нейната специалност, като акцентира, че към този момент са ѝ забавни предмети като философията. 

Виж още: Въпреки хормоналните проблеми: Как се смъкват 60 кг. за 7 месеца? Мисис България 2017 знае и споделя!

Що се отнася до фотосите на " Откраднат живот ", Деси Бакърджиева твърди, че те вървят с цялостна мощ, а преди старта им целият екип е тестван за ковид. " Не знам по кое време, само че всяко начало има своя край. Надявам се да оставим положителния привкус за сериала и да запазим положителното качество до дъно ", разяснява още тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР