За пореден път представителите на ПП-ДБ подеха кампания с клевети

...
За пореден път представителите на ПП-ДБ подеха кампания с клевети
Коментари Харесай

Възраждане за нападението над Лорер: Създава ни се образ на антисемити и хулигани


За следващ път представителите на ПП-ДБ подеха акция с клюки против " Възраждане ", пробвайки се да им основат обществен облик на антисемити с хулигански прояви. Поводът за тази офанзива беше срещата-разговор на Даниел Лорер с жители, на която явно се е сблъскал с националната " обич " и това не му е харесало.

Това написа в позиция на  " Възраждане " във връзка на  случай на народния представител Даниел Лорер, който по-рано тази седмица съгласно " Продължаваме промяната " е бил подложен в неприятна обстановка от последователи на партия " Възраждане ".

След излизане от кафене в центъра на София, наоколо до Народното събрание, Лорер е бил заобиколен компактно от група хора и атакуван вербално с тирада на омразата на база неговия еврейски генезис.

Нападението над народния представител Даниел Лорер е неприемливо и чакаме забърканите в тази хулиганска офанзива да бъдат подведени под отговорност, обявиха от Политическа партия. Те показаха още веднъж мощно безпокойствие от безнаказаното към този момент разпалване на етническа ненавист в българското общество. 

Според " Възраждане ", комфортно от ПП-ДБ употребяват обстановката за медийна офанзива , която съумяват единствено в границите на няколко часа да разпространят до забележителен брой медии, като изявленията им доближават до 92.
 Агитка на
Агитка на " Възраждане " нападнала Даниел Лорер в центъра на София

Политическа партия упорстват забърканите в тази хулиганска офанзива да бъдат подведени под отговорност

Вероятно са били предизвикани и от визитата на ръководителя на Еврогрупата - Паскал Донахю, с който представители на " Възраждане " са се срещнали. 

Представителите на " Възраждане " упорстват способените институции да се самосезират и да вземат нужните ограничения по отношение на ПП-ДБ и клеветата, с която злонамерено целят постигането на електорални загуби за " Възраждане ".

Позицията на " Възраждане " е, че членовете, симпатизантите, общинските съветници и националните им представители са обединени от идеята за свободна и самостоятелна България. 

" Възраждане " няма нищо общо с това, в което са упреквани техните представители, се споделя още в позицията. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР