За петте месеца, в които Четворната коалиция управлява, сме направили

...
За петте месеца, в които Четворната коалиция управлява, сме направили
Коментари Харесай

Ето защо е голям носът на кумеца на Киро: За 5 месеца направихме повече от ГЕРБ за 10 години

„ За петте месеца, в които Четворната коалиция ръководи, сме създали повече, в сравнение с 10 години ГЕРБ преди този момент “, съобщи пред БНР министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

Слушалите пък започнаха да се чудят естествен ли е дългоносият еврейн!? И какво тъкмо са създали за 5 месеца, с изключение на утежняването на качеството на живот! Други пък подсетиха остарялата мелнишка сентенция: Фали ма муцко, да не серам у тебе!

По думите му държавното управление ще реагира съответно сега, в които види „ непостижима тежест върху българското общество или елементи от него “.

По тематиката с танкерите с полутечен газ Лорер посочи, че енергийната взаимозависимост от съветски газ е завършила, а двата танкера са първата стъпка в тази посока. „ По отношение на цените нямам доверие да плащаме 30% повече от останалите, газпромските цени. Намирайки дълготрайни контракти, „ Газпром “ цените ще останат в далечното минало “, съобщи той.

Според Лорер датата 1 януари 2024 година за еврото е постижима, в случай че стартираме техническото осъществяване в този момент.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР