За пета поредна година екипът на БГ Радио, много музиканти,

...
За пета поредна година екипът на БГ Радио, много музиканти,
Коментари Харесай

Любо Киров със специален акустичен концерт на живо по радиото, посветен на Ана Мария Тонкова

За пета поредна година екипът на БГ Радио, доста музиканти, другари и слушатели на медията ще изразят своето почитание и благодарност към дългогодишния музикален шеф и един от основателите на медията, която пуска единствено българска музика – Ана Мария Тонкова, като алегорично ѝ посветят ария в ефир в деня, в който се навършват пет години от раздялата им с нея.

БГ Радио показва обичайния акустичен концерт в нейна респект – Песен за Ани на 30 август (четвъртък) в 18 ч . На живо в ефира на БГ Радио и посредством онлайн лъчение на уеб страницата на медията, Любо Киров ще посвети своите обичани български песни на Ана Мария Тонкова в един прочувствен и квалифициран с доста любов концерт. Песен за Ани сигурно ще изненада и развълнува освен тези, които познаваха и обичаха Ани, само че и всички фенове на хубавата българска музика, с непредвидени акустични версии на обичани български песни. Заедно с Любо Киров, на спонтанната сцена в радиото ще бъде и китаристът Ангел Дюлгеров.

Много близки другари, музиканти и екипът на БГ Радио ще споделят в ефир трогателни мемоари от знаменателните си срещи с Ана Мария Тонкова.

Петият концерт Песен за Ани ще се излъчи онлайн от студиото на БГ Радио на честотите на радиото в страната, онлайн и през мобилните приложения за iOS, Android и Windows.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР