За първи път аристократка позира за известното еротично списание Плейбой

...
За първи път аристократка позира за известното еротично списание Плейбой
Коментари Харесай

За пръв път аристократка позира гола за Плейбой /снимки/

За първи път аристократка театралничи за известното еротично списание " Плейбой " (Playboy). Това е 37-годишната принцеса на Саксония, която е праправнучката на последния крал на Саксония Фридрих Август Трети.
Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис театралничи топлес за мартенската корица на немското издание на списанието и за фотосесия, предадоха немските медии. На фотосите тя театралничи с голи гърди, покривайки други елементи на тялото си с бяла полупрозрачна тъкан.
В изявление за " Плейбой " Ксения споделя, че е решила да направи откровена фотосесия, с цел да покаже, че всяка жена е " красива тъкмо такава, каквато е ".
" Не е нужно да преследвате трендовете или да вършиме пластични интервенции, единствено с цел да угодите на някого. Имам стрии и не се срамя да ги покажа ", цитира думите ѝ таблоидът " Пейдж Сикс " (Page Six).
Ксения взе участие в доста риалити шоута и точно това прекарване оформи отношението ѝ към личното ѝ тяло. Според нея тя непрестанно би трябвало да се бори с предразсъдъците - освен поради знатния си генезис, само че и поради външния си тип.
" В някои риалити излъчвания бях единственият участник, който не направи нищо на тялото си. Други дами, които съвсем всички имаха доста пластични интервенции, ми споделиха, че не съм им конкуренция, тъй като нямам извивки и не съм задоволително женствена ", разяснява Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис.
" Най-доволна съм от тялото си, когато при него всичко е наред и не ме боли. Никога не осъждам за себе си по външния си тип ", добавя тя.
Принцесата на Саксония е модел на шведската верига за мебели " Икеа " (Ikea).
Тя издаде и автобиографичната си книга - " Ксения: Животът на принцеса от 21-ви век ". Книгата възмути нейния родственик - немският принц Мария Емануел от Саксония, глава на саксонския кралски дом.
" Тя е никой, тя не може да напише автобиография! Всичко това е ужасна неточност, злощастие за хилядолетната история на Дома на Ветин ", сподели той за автобиографията на своята далечна родственик.
Според ръководителя на Дома на Саксония купата на принцесата по принцип е под въпрос, защото семейство Ксения е доста далечно обвързвано с главния клон на кралския дом. Бащата на принцесата е фермер, а майка ѝ е фризьорка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР