Лили Иванова е посрещнала 85-ия си рожден ден в сряда

...
Лили Иванова е посрещнала 85-ия си рожден ден в сряда
Коментари Харесай

На рождения си ден Лили Иванова отишла в хоспис

Лили Иванова е посрещнала 85-ия си рожден ден в сряда в приюта, в който е настанена сестра й Магда. Естрадната примадона решила да прекара персоналния си празник с най-близкия си кръвен родственик. Магда е с 2 години по-възрастна от певицата и наскоро означи 87-годишнината си.

За страдание, сестрата на Лили не е по никакъв начин добре здравословно. В последните години тя отключила деменция и сега даже не я разпознава. Певицата я настани в един от най-скъпите приюти, където таксата е над 4000 лв. на месец. Тя постоянно посещава Магда, макар че родната й сестра не я разпознава.

Според осведомени, каката на изпълнителката е отключила деменция, откакто през 2013 година била блъсната от камион пред блока, в който живее. След като положението й се влошило, предходната година певицата я настанила в старческия дом с непрекъснато здравно обслужване. Двете сестри години наред бяха в неприятни връзки и даже не си приказваха, само че преди 15-ина години откриха път към себе си. Затова и точно на персоналния си празник Лили Иванова е отишла за към час при Магда.

Лили навърши публично 85 години в сряда, 24 април, макар че мълвата в артистичните среди постоянно й прибавя сред 3 и 5 години, които тя сякаш била скрила. Естрадната икона реши да покаже навръх персоналния си празник, че е в добра форма, и разгласява на страницата си във Facebook настояща фотография, на която наподобява безупречно в съвременни облекла в златисто и розово. Кадърът е сниман преди дни в дома й.

Лили получи десетки поздравления, цветя и дарове за рождения си ден. По традиция, президентът Румен Радев й прати голяма кошница с цветя, съпроводена от депеша с приветствия. Поздравителни адреси пратиха и служебния министър председател Димитър Главчев, кмета на София Васил Терзиев, съветския дипломат Елеонора Митрофанова, министри, депутати и предприемачи, научи " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР