Трябва да предваря този преглед с факта, че не съм

...
Трябва да предваря този преглед с факта, че не съм
Коментари Харесай

Противопоставих новия стоящ миксер на ProCook за £300 срещу любимия ми KitchenAid

Трябва да предваря този обзор с обстоятелството, че не съм човек с " неща " или някой, който жадува за най-новите джаджи. Известно е, че съм спестовен, тъй че прахосването на моя изравен миксер KitchenAid Artisan преди съвсем три години беше доста нехарактерно за мен и провокира покачване на вежди в тези времена.

Дори освежен, той беше на цена от £314, което е голямо икономисване спрямо целесъобразната цена на чисто нов модел, сега £499 посредством KitchenAid или се предлага за £439 в Currys. Но си струваше изхарченото – употребявам го през множеството седмици, разрушавам всичко – от бананов самун до торти за рожден ден и даже използвах приставката за серпантина, която получих за Коледа, с цел да върша тиквички и пакост партиди ябълки за трохи. Бих стигнал до такава степен да кажа, че това е моето скъпо владеене.

Така че, когато ProCook пусна собствен личен миксер за стойка, обещаващ да „ съперничи с продуктивността на водещи първокласни марки на дребна част от цената “, знаех, че ще има какво да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР