За никого не е тайна, че актьорът Брад Пит имаше

...
За никого не е тайна, че актьорът Брад Пит имаше
Коментари Харесай

Брад Пит разкри дали се е върнал при Дженифър Анистън

За никого не е загадка, че артистът Брад Пит имаше връзка с холивудската звезда Дженифър Анистън, позната на множеството от нас като Рейчъл от едноименния сериал „ Приятели “.

След като неочквано Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха след дълготраен брак и съумяха да шокират целия свят, шушуканията към артиста незабавно започнаха. Появиха се спекулации, че той е възобновил връзките си с Дженифър Анистън и те още веднъж са дружно.

Повод за тези клюки беше наличието му на празненството, което актрисата провежда по случай своя петдесети рожден ден през месец февруари тази година. След като обаче задали непосредствено въпроса на Брад Пит, дали още веднъж има връзка с някогашната си възлюбена, той без да се замисли се изсмял.

Единственото, което споделил, когато бил спрян от фотограф по време на разходката си в Лос Анджелис, било „ О, Боже мой! “.

Бившият мъж на Анджелина Джоли бил сниман на улицата от фотографа, който се доближил към него и споделил: „ Изглеждате ужасно. Прекрасно е да ви видя като един благополучен мъж “, пишат от Блиц.

Актьорът, несъмнено, като всяка световна персона, която не желае да разяснява персоналния си живот, побързал да се прибере в автомобила си, само че както знаем папараците са непреклонни и фотографът въпреки всичко съумял да си зададе въпроса.

Брад и Дженифър бяха женени от 2000 до 2005 година. След раздялата той стартира да излиза с Анджелина Джоли. Те подписаха брак едвам през 2014 година, който не продължи прекомерно дълго и през 2016 се разделиха.

Интересен факт е, че през далечната 2011 година Брад съжали, че в свое изявление е нарекъл брака си с Дженифър „ отегчителен “, а с Анджелина към този момент се е почувствал като „ удовлетворен мъж “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР