За нещастие обаче, в “Черешката на тортата той ще се

...
За нещастие обаче, в “Черешката на тортата той ще се
Коментари Харесай

Черешката на тортата започва, ето коя звезда първа ще отвори дома си

За злощастие обаче, в “Черешката на тортата ” той ще се вихри без обичаната си

Емблематичното за българския ефир предаване " Черешката на тортата " стартира. В първата му седмица в ефира ще се изявява паметният победител от “Игри на волята ”. Алекса Ерски несъмнено е атрактивен участник, който на всичкото от горната страна си има и половинка.

За злощастие обаче, в “Черешката на тортата ” той ще се вихри без обичаната си. Елица постоянно е в комплект с мъжа си, по тази причина и феновете се чудят не можеше ли и за нея да се откри местенце на трапезата. Очертава се в действителност рискова първа седмица, а в петте дни за готвене подред ще се изредят още Зорница Стоилова, състезателка по петобой, Михаела Тодорова, Мирела Илиева и Филип Атанасов.

Звездната петица ще има шанса да очарова началник Манчев, който е прочут с хапливия си език и сериозното си мнение по сътворените ястия. Втората специфична седмица в “Черешката на тортата ” ще срещне почетни консули, които евентуално ще предложат забавни истории от региона на дипломацията. И въпреки да се разграничават радикално от “екстремните ” си събратя по черешка от първата серия, също ще са забавни на феновете. Третата седмица ще събере към трапезата участници, свързани с политическия живот в страната, в това число и ръководител на Народното събрание. Кои ще са те, следва да забележим.

Източник: lupa.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР