За назначението на Габриела Козарева за директор на Агенцията по

...
За назначението на Габриела Козарева за директор на Агенцията по
Коментари Харесай

Искри сред Патриотите заради назначението на Козарева за шеф на Агенцията по вписванията

За назначението на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписвания е виновна само партия „ Атака ", това разрушава доверието в ръководещата коалиция, показаха в публикувана през днешния ден своя позиция от НФСБ във връзка назначението на новия шеф на Агенцията по вписвания Габриела Козарева.

Ръководството на партия НФСБ декларира, че кандидатурата на Козарева за началник на Агенцията по вписвания не е обсъждана на Политически съвет на ръководещата коалиция ГEPБ и „ Обединени патриоти ". „ Тази кандидатура не е обсъждана и предлагана и на Коалиционния съвет на „ Обединени патриоти " - НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака ", както изисква подписаното съдружно съглашение. За това предопределение е виновна само партия „ Атака ", показват от НФСБ.

„ Политическа партия НФСБ изрично възразява против лансиране на фрагменти „ през задния вход " и то от името на коалиция „ Обединени патриоти ". Считаме сходно държание за неприемливо, тъй като разрушава доверието в ръководещата коалиция и не е потребно за страната, написа още в позицията на партията.

Габриела Козарева е потвърден експерт и не е партиен деятел на никоя партия, беше отговорът също в позиция, само че на ръководителя на Политическа партия „ Атака " Волен Сидеров във връзка назначението на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията. Сидеров уточни, че поддържа нейната кандидатура.

„ Козарева е потвърден експерт. Държавната администрация има остра потребност от такива фрагменти. По мое предложение, в съгласие с премиера Бойко Борисов, бе назначена, по този начин както по предложение на Валери Симеонов беше назначен ген. Кирил Войнов за краткотрайно изпълняващ функционалностите на ръководител на Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН). Премиерът Бойко Борисов се преценява с съдружните оферти и постоянно търси баланс в тях ", съобщи Сидеров.

Той добави, че в тази ситуация „ Козарева " няма никакви учредения за обструкции, в случай че някой политик, общественик или член на държавното управление се опасява, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово присъединяване във компании и спор на ползи. „ Това е негов проблем и не е мотив за съдружни интриги ", сподели още Волен Сидеров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР