За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши коалиционни партньори

...
За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши коалиционни партньори
Коментари Харесай

Кирил Петков: Хартиената бюлетина не можем да я допуснем, БСП да си помисли

За нас хартиената бюлетина е вододел, всички наши съдружни сътрудници на смяната би трябвало внезапно да се разграничат от хартиената бюлетина, тъй като това отваря вратата на злоупотребите по време на изборите. Знаем по какъв начин се случваха нещата, с чували с бюлетини, с подправени протоколи. Не можем да разгадаем България да се върне обратно.

Това съобщи пред bTV съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

" Не можем да си позволим да имаме коалиция на хартиената бюлетина. Най-критично идващите седмици ще бъде да гледаме дали едни партии са подготвени да вършат същинска смяна или единствено ще приказват, само че действително ще върнем България обратно “, добави някогашният министър председател на страната.

Избирателят не се интересува дали гласоподава с фасул, или хартия - стимулира се, че нещо ще се случва по-добре, разяснява той.

„ Все отново оставям вратата на Българска социалистическа партия, те не са на 100% декларирали, да помислим какъв различен вид може да има, с изключение на хартиената бюлетина. Да има отворен код на машините, да има повече инспекции “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР