Русия е готова, ако Западът иска да се бие за

...
Русия е готова, ако Западът иска да се бие за
Коментари Харесай

Русия готова да се изправи срещу Запада на бойното поле

Русия е подготвена, в случай че Западът желае да се бие за Украйна на бойното поле . Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от " Ройтерс ".

" Това е тяхно право - в случай че желаят да е на бойното поле, ще бъде на бойното поле " , уточни той.

по отношение на рисковете от директна борба с НАТО, откакто френският президент в даден миг западни войски да бъдат изпратени на украинския фронт.

Миналата седмица Кремъл акцентира, че възможното изпращане на войски на НАТО в Украйна би било извънредно рисково. Президентът Владимир Путин съобщи, че това може да докара до Трета международна война.
 Русия предизвестява Макрон да не праща войски в Украйна
Русия предизвестява Макрон да не праща войски в Украйна

Появата на френски войски в зоната на спор ще ги направи законни цели за съветската войска

Лавров, който от две десетилетия е външен министър на страната, направи изявлението си по време на парламентарно чуване по отношение на повторното му номиниране на поста в новото държавно управление, образувано, откакто по-рано този месец

По негови думи които се чака да се проведат в Швейцария идващия месец, само че без присъединяване на Русия, са ултиматум към Москва.

Той съпостави обстановката с " неодобрение на възпитаник ", чиято орис се взема решение от учителите, до момента в който той самият е отвън стаята.

" Не можете да разговаряте с никого по този метод, изключително с нас ", безапелационен бе Лавров. " Конференцията се свежда до наново слагане на ултиматум на Русия ".
 Русия разгласи, че е в директна борба с НАТО
Русия разгласи, че е в директна борба с НАТО

Алиансът продължава да се приближава до съветските граници, регистрира Кремъл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР