За мен е по-важно, че моите колеги от ВМРО ме

...
За мен е по-важно, че моите колеги от ВМРО ме
Коментари Харесай

Каракачанов му е по-важно, че не правителството, а армията го подкрепя за ромите

За мен е по-важно, че моите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация ме поддържат, поддържа ме и армията. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов във връзка със случая " Войводиново ". Той счита и, че тази вечер във Войводиново няма да има проблеми и, че фактически там ще има някогашни военни, само че те споделили, че не отиват там, с цел да основават проблеми.
На въпрос по кое време ще си внесе цялата стратегия за решение на ромския въпрос, той уточни, че официално това ще стане скоро, без да дава прецизен период. И посочи, че бил изрецитирал главните моменти от програмата си пред медиите.
За да бъдем откровени, освен циганският етнос прави закононарушения, съобщи още Каракачанов и изиска полицията да работи еднообразно против всички. Трябва да има действителни ограничения, добави той и уточни, че " някакъв различен " ще прави митинг против него, а бил наказан от " Америка за България " за кражба на пари. И незабавно внуши, че " ето кой " ги финансира, те пък го крадяли. Цялата тази интеграция бяха едни фотоси, едни пари, един демонстративен пиар, посочи Каракачанов, без да разяснява за какво предходната година постоянният мониторингов отчет за ромската интеграция не беше признат от следеното от ръководещото болшинство Народно заседание.
" Деля ги на работещи, учени, трудещи се роми, имат по две-три деца, не вършат по 10 за обществени помощи. Има обаче и други, изключително по по-малките обитаеми места. Дискриминираният съм аз ", акцентира Каракачанов.
Военният министър се съгласи, че е допустимо при случая във Войводиново да е имало провокации – и от двете страни, като уточни, че единият от двамата задържани братя Пакетови имал тапия за 8 клас, с цел да си изкара шофьорска брошура.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР