За кмет на Монтана подкрепяме кандидатурата на Златко Живков (ГЕРБ)

...
За кмет на Монтана подкрепяме кандидатурата на Златко Живков (ГЕРБ)
Коментари Харесай

ДПС подкрепя кандидата на ГЕРБ в Монтана

" За кмет на Монтана поддържаме кандидатурата на Златко Живков (ГЕРБ) и се надяваме с общи старания той да реализира триумф и да бъде определен за седми мандат и да продължи по този начин ловко да води общината ". Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Димитър Аврамов, представен от " Офнюз ".

Почти несъмнено е, че Живков ще завоюва и този път - както го прави от 24 години. 

В началото на септември ГЕРБ оповестиха, че го издигат за кмет, поради което той свика брифинг в същия ден и отхвърли изказванието. Тогава Живков съобщи, че е " повдигнат от локална коалиция ". От решението на ОИК-Монтана излиза наяве, че Живков в действителност е повдигнат от локална коалиция Съюз на демократичните сили, само че е подсилен от ГЕРБ. 

Срещу него " Възраждане " издигна националния представител Петър Петров, който е и съпредседател на партията. Българска социалистическа партия ще се опита да завоюва изборите с общинския си председател Камелия Трифонова. Трифонова е определена единомислещо на общинска конференция на партията.

В борбата се включва и председателят на общинската конструкция на " Продължаваме промяната " в Монтана Теменужка Цветкова. От 16 години работи в областта на фармацевтичната грижа, а сега е ръководител на Районната гилдия на асистент фармацевтите. Освен това е била претендент за народен представител в листата на " Изправи се! Мутри вън! " през 2021 година и през 2022 година

Кандидатите в Монтана са:

Петър  Петров - " Възраждане "

Камелия Трифонова - Българска социалистическа партия

Теменужка Цветкова - " Продължаваме промяната - Демократична България "

Златко  Живков -МК Съюз на демократичните сили (ГЕРБ, Разузнавателна служба на ФРГ, ВМРО-БНД И ЗНС)

Светослав Илиев - Левицата

Любомир Иванов - Земеделски съюз Александър Стамболийски
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР