За карантината, за ваксината, за статистиката Много ми се искаше да

...
За карантината, за ваксината, за статистиката
Много ми се искаше да
Коментари Харесай

Д-р Кателиева: За карантината, за ваксината и за статистиката от първо лице

За карантината, за имунизацията, за статистиката
Много ми се искаше да почна годината с положителен пост и с оптимизъм, само че няма да мога. Като български доктор и жител аз дължа на това общество тази искреност и тази Истина. Колко ще ме схванат, какъв брой не, не е значимо. Важно е въпреки всичко някой да има смелостта да каже на всеослушание, че това, което гледаме по медиите е добре редактирана неистина, а това което се случва в реалност, когато се заразиш с КОВИД 19 е неописуемо безхаберие, игра на съветска рулетка и безпорядък.

За диагностиката, карантината и лекуването на КОВИД 19
Аз съм български доктор, който на 26.12. се самодиагностицира с бърз АГ тест за КОВИД 19. След изяснения статус на болестта в фамилията се самоизолирах, а контактните ми близки стопираха да работят. Започнах да се церя както зная, както ме посъветваха сътрудници, започнах да профилактирам и фамилията си. Ами в случай че бях немедик и в тези 10 дни празнуване персоналният доктор беше единствено 3 дни на работа, а според напътствията на МЗ трябваше да ме лекува по телефона? Оказа се, че за тези 10 дни РЗИ беше на работа също 3 дни, та и те не се сетиха, че съществуваме. Днес е 4.01.2020 година и аз се обадих на СРЗИ да осведомявам като съзнателен жител, че съм се самоизолирала, но въпреки всичко не знам докога. Те ми дадоха един телефон, при положение, че на следващия ден до обед не ме потърсят да се обадя и до такава степен. Ами в случай че бях немедик и си бях купила тест от аптеката и по този начин просто не попадах в никоя лаборатория или лист на РЗИ. Ами в случай че бях немедик и не разполагах даже със средства за закупуване на тест и лекуване и заради по-лекото протичане, с цел да не изгубя работата си, бях траяла да работя. А фамилията ми, в случай че бе траяло да работи. Кой щеше да ни спре да работим и да честваме?

Изводът: Нито статистиката на Министерство на здравеопазването е действителна, нито ограниченията за ограничение на болестта и лекуване на инфектираните са действителни. Всеки инфектиран, контактен се избавя самостоятелно. Въпрос на усведоменост, средства, имунитет, шанс и гражданска съвест.
Резултатът: по публични данни сме на 24 място в Европейски Съюз по заразяемост, само че действително може и да оглавяваме класацията, тъй като някак все сме в челната петица по смъртност от заболяване с 1% смъртност. Все още всеобщо първата среща на инфектираните с КОВИД19 с доктор е след десетия ден от началото на инфекцията, когато към този момент белия дроб на пациента е унищожен от инфекцията. Губят се тези първи дни на репликация на вируса когато можеха да бъдат лекувани със скъпи лекарства, прилагани единствено в болница или неразрешени за приложимост у нас поради прекомерно ниската им цена.

За имунизацията
Под светлината на прожекторите се имунизираха началници на лечебни заведения, които в никакъв случай не са влизали в КОВИД браншове, само че в това време към момента има хиляди медици, които работят в КОВИД отделения, незабавни отделения и ЦСМП месеци наред, само че даже не знаят по кое време им предстои ваксинация. Те се избавят по единично като се тъпчат с изопринозин, ивермектин, хлорохин и витамини и чакат. Какво чакат? Ами или да се разболеят като мен или някой в миналото да ги ваксинира…

За статистиката и прогнозните резултати
Математиците са забавни хора. Те обичат по догатки да градят планирани резултати, които пасват на поръчката от властта, само че не и на реалността.Така по стъкмистика се отварят и затварят детски градини, учебни заведения, ресторанти… Защо догатки – тъй като с горе написания текст ви потвърдих, че това което ви оповестяват всяка заран е надводната част на айсберга, подводната е в пъти по-голяма и е недиагностицирана, нелекувана и некарантинирана, оставена на естествения тим и ориста си….
Ако не минавах през всичко това нямаше да напиша този пост.
Един български доктор
Д-р Десислава Кателиева, Facebook профил, Национална асоциация на работещите в Спешна здравна помощ

 Д-р Десислава Кателиева, за ковид и имунизациите

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР