За едно 3-годишно дете Коледа вече настъпи. Малкият Пресиян сбъдна

...
За едно 3-годишно дете Коледа вече настъпи. Малкият Пресиян сбъдна
Коментари Харесай

Как 3-годишно момченце стана диригент на Гвардейския оркестър

За едно 3-годишно дете Коледа към този момент настъпи. Малкият Пресиян сбъдна фантазията си да дирижира Гвардейския оркестър.

Пресиян е единствено на 3, само че държи да дирижира и пее химна на България. Родителите му пишат на гвардейската част с молба за среща с основния диригент на армията и по този начин Пресиян стига до своя кумир - подполковник Ради Радев.
Людмила, майка на Пресиян: Всичко стартира, когато той беше малко над 1 година, взехме решение да отидем на коледия концерт на гвардейския оркестър и си казахме или влизаме за малко и излизаме или ще гледаме концерт и той беше като замаян.
От тогава не пропущат участията на гвардейците, без значение дали онлайн или по малкия екран.
Подп. Ради Радев: Мнението на безусловно целия оркестър е, че Пресиян е едно сърцато дете и в действителност донесе доста страст на нашия оркестър. Отдавна не съм се вълнувал и доскоро по този начин по метода по който го следих си помечтах България да има повече такива деца.
Откъде идва желанието му да бъде диригент и за какво харесва толкоз доста Гвардейския оркестър - вижте какво показа дребният Песиян, който беше посетител в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР