За да засили патриотичните настроения, Москва разчита на резултатите от

...
За да засили патриотичните настроения, Москва разчита на резултатите от
Коментари Харесай

Експерти обсъждат какви цели има Кремъл

За да ускори патриотичните настроения, Москва разчита на резултатите от фиктивните референдуми за анексиране на окупираните украински области и съветските окупационни управляващи към този момент започнаха да ги афишират, базирайки се на явно фалшифицирани данни за изборната интензивност, написа Euronews.

Обръщението на президента Путин към двете камари на Народното събрание е планувано за 30 септември и съгласно Британското министерство на защитата „ Има действителна опция Путин да употребява изказването си, с цел да разгласи публично анексирането на окупираните украински райони. Това може да стане до 1 октомври, което ще разреши да се активизират и довчерашни украински жители от „ новите територии ”, с цел да водят война против Украйна.

Британското министерство на защитата счита, че с оповестяването на „ присъединените ” украински области Кремъл разчита и да ускори поддръжката за войната измежду съветското население, както и да оправдае продължаването на Путиновата „ специфична военна интервенция ”.

Трудна задача, откакто опитите на Кремъл да овладее публичните настроения до момента се провалят. Протестите против мобилизацията не престават, а...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР