За да удовлетворим различните ни желания и нужди, понякога се

...
За да удовлетворим различните ни желания и нужди, понякога се
Коментари Харесай

Обединяването на кредити – спасение при нарастващи дългове

За да удовлетворим другите ни стремежи и потребности, от време на време се случва да изтеглим повече от един заем, да изплащаме 2-3 артикули по едно и също време или да сме изхарчили една или няколко кредитни карти, което съществено натоварва персоналния ни бюджет. Оказва се, че изискуем няколко вноски в множеството случаи към разнообразни финансови институции, които би трябвало да плащаме на разнообразни дати. Това е извънредно неловко, скъпо и объркващо.
Решението на този проблем е обединяването на заеми. Обединяването на заеми, наричано още рефинансиране или консолидиране на заеми, съставлява подмяна на няколко по-малки заема с един по-голям, само че при по-изгодни условия.
Ако ви е мъчно да плащате месечните си вноски по насъбраните няколко заема, само че не желаете да добавяте спомагателни задължения към към този момент затрудненото ви финансово състояние, или имате нужда от нов заем, само че не желаете да увеличавате месечните си заплащания, то тегленето на заем за сливане на отговорностите е уместно за вас.
По този метод намалявате разноските си, пестите време и нерви и плащате всичко належащо едновременно, вместо разнообразни суми на разнообразни дати и към разнообразни финансови институции.
Кредитите за сливане на отговорности са и едни от най-често употребяваните в последните години. Към тях прибягват освен хора, изпаднали във финансови усложнения, само че и консуматори с високи приходи, които нямат проблем с обслужването на отговорностите и желаят да се възползват от опцията за оптимизация на разноските. Все по-редовната приложимост на тези заеми е знак, че финансовата просвета на хората в България се покачва.
Основната причина за обединяването на отговорностите е оптимизация на разноските. За да постигнете тази цел е извънредно значимо деликатно да прегледате изискванията, които ви оферират за рефинансирането, преди да подпишете контракта. В тях би трябвало ясно да са разказани размерът на лихвите, периодите за погашение и погасяване, клаузите за наказателна клауза и други значими елементи. Ако новите условия водят до оптимизация на месечните разноски за вноски по заеми, умерено можете да се възползвате от това сливане на заеми.
Пряко разследване от обединяването на отговорности е опцията да намалите размера на месечните вноски или общата сума, която ще платите по заема, като по този метод увеличавате разполагаемите си средства или да получите спомагателна сума, без да увеличите размера на месечната вноска. Кое ще предпочетете, зависи напълно от вас.
Една от финансовите институции, която предлага заем за обединяване на отговорности при промоционални условия, е Пощенска банка. Ако изберете опцията за експресно разглеждане на настояването  ви за заем, можете да получите желания заем  единствено за 3 часа . Условията са годни при подаване на искане за заем  до 30.09.2019 година , като с изключение на в офис на банката, можете да заявите заема онлайн, по телефона или мобилен специалист да ви пристигна на крака с нужните документи. Така бързо, елементарно и комфортно може подадете своето искане.
Размерът на предлагания заем е до 70 000 лева, срокът – до 10 години, а лихвата е промоционална при превод на работната ви заплата в банката, разкрита по пакетна стратегия и подписана застраховка по стратегия " Защита на заплащанията ". Пълната информация за използваните условия, в това число лихви, такси и комисионни, може да откриете на уеб страницата на Пощенска банка.
Този заем е подобаваща опция за сливане на отговорности по потребителски заеми, кредитни карти и други типове кредитни артикули в едно.
В бъдеще планирайте деликатно финансовите си задължения, които могат да ви вкарат в дългова серпантина и да влошат кредитната ви история при бавене и неплащане.
Обединението на отговорности ни разтоварва от бремето на възходящата задлъжнялост. Този метод за покриване на дължимото ни дава по-голяма сигурност и успокоение, само че също е и късмет да получим спомагателни средства за реализирането на други наши проекти. Най-важното е да създадем виновен и осведомен избор, да си създадем добре сметката и да се спрем на най-подходящия и преференциален вид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР