За да станат бързо промените в Конституцията са нужни 180

...
За да станат бързо промените в Конституцията са нужни 180
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: С цел бърза промяна на Конституцията трябва да се говори и с "Възраждане"

За да станат бързо измененията в Конституцията са нужни 180 гласа. Така че и с " Възраждане " би трябвало да се приказва, и с Българска социалистическа партия, и с Движение за права и свободи ", сподели през днешния ден пред Би Ти Ви Екатерина Захариева от ГЕРБ. Тя уточни обаче, че не може да се става и дума за доближаване с партията на Костадин Костадинов, поради дълбоките разлики с нея. Коментарът на Захариева беше на " Продължаваме промяната - Демократична България ", че ГЕРБ-СДС са си образували различно болшинство, с които да си одобряват в Народното събрание значими за тях решения.

Захариева е на мнение, че за член на комисията за смяна в Конституцията " не е най-хубавият избор ", само че всяка партия има свободата да излъчи представителите си.

 Съдбата на кабинета Съдбата на кабинета " Денков-Габриел ": сред сопата, химикалката и Пеевски
" Несериозно е да се слагат ултиматуми в петък следобяд. Не одобряваме ултиматуми, само че сме подготвени да седнем и да работим по. В него ясно би трябвало да е написано по какъв начин се взимат решения ", по този начин Захариева разяснява поисканата от " Продължаваме промяната - Демократична България ". " Среща с тях ще има, само че няма да е през днешния ден ", сподели някогашният външен министър.

Екатерина Захариева е на мнение, че не би било неприятно да се свика Консултативния съвет по национална сигурност при президента, поради събитията в Русия в последните дни. Разминаването сред държавното управление и президента по тематиката " Украйна ", тя разяснява с думите, че " постоянно, когато има разнопосочна външна политика, това е проблем ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР