За да не напусна БСП, напуснах снощи Националния съвет. Аз

...
За да не напусна БСП, напуснах снощи Националния съвет. Аз
Коментари Харесай

Гергов: Не мога да работя с Нинова, напуснах Националния съвет

За да не напусна Българска социалистическа партия, напуснах нощес Националния съвет. Аз негов член повече не мога да бъда, само че в действителност аз в никакъв случай няма да си отида от Българска социалистическа партия. Това разяснява пред Блиц градският и регионален водач на Българска социалистическа партия Георги Гергов.

„ Не мога да работя с Корнелия Нинова, с индивида, който върви против президента. Хората желаят действителни дейности и резултати в този момент, а освен безредни дейности и празни приказки.

Това е Българска социалистическа партия – партия Столетница, а вътре се раздира от недоразумения и проблеми. Затова напуснах Националния съвет, тъй като желая намерено и почтено да виждам членовете на партията в Пловдив и региона. Аз ще си направя изборите в Пловдив както би трябвало и съм чист пред съвестта си “, сподели още Гергов.

Знаковият социалист и началник на пловдивската организация на Българска социалистическа партия Георги Гергов напуща новия Национален съвет на партията, в който влезе по право, като ръководител на Градския съвет на столетницата в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР