За 450 загинали и 26000 заразени в Ню Йорк съобщават

...
За 450 загинали и 26000 заразени в Ню Йорк съобщават
Коментари Харесай

Лотария на смъртта в Ню Йорк, на 17 минути един умира от COVID-19

За 450 починали и 26000 инфектирани в Ню Йорк оповестяват организациите. На всеки 17 минути умира човек.

Същевременно спешният проект е, в случай че пандемията с ковид се утежни, ще се отхвърля помощ на хората с умствени увреждания и ще се употребява лотарийният принцип, написа "Дейми мейл ". Това обаче е в прорез с обещанията на американския президент Доналд Тръмп.

Белият дом споделя, че до момента на никого не е отхвърлен уред. Но до момента в който рецесията се задълбочава, няколко страни вкарват мрачни проекти, които да дефинират жизненоважните машини.

 The streets of the Lower East Side, Manhattan, are empty during the evening rush hour on Friday

Според "Дейли мейл " може да се стигне даже до лотария. Това обаче е опровергано от Доналд Тръмп.

Съединените щати ще стартират производството на такова количество апарати за изкуствена вентилация на дробовете, че ще могат да покрия както личните потребности, по този начин и да оказват помощ на други страни като Италия, Англия, Испания и Германия.

Това съобщи на брифинг в Белия дом президентът Доналд Тръмп.

„ Италия се нуждае от апарати, Испания се нуждае от апарати, Германия се нуждае от апарати, те всички желаят апарати. Ние ще направи прекалено много апарати и ще задоволим потребностите си, само че ние също ще помогнем на другите страни.

 Boston: Cars are gestured forward as medical personnel from AFC Urgent Care perform Covid-19 testing in the parking lot of their location in North Andover, Massachusetts on Friday

Следващите 100 дни ние или ще произведем, или ще получим в някаква друга форма над 100 000 спомагателни единици”, заяви Тръмп.

„ По света има страни, които са наши другари и ще помогне на тези страни. Ние сме в такова състояние, че може да вършим това, което другите не могат”, уверен е Тръмп, който добави, че ще може да прати апарати и на Обединеното кралство.

„ Включително на Борис Джонсън. Попитах го по какъв начин се усеща и първото, което той ми сподели е, че на тях им трябват респираторни апарати ", добави Тръмп.

Тръмп подписа декрет за привеждане в подготвеност на запасняците в битката против коронавирусната зараза, оповести прес-службата на Белия дом.

„ Подписах декрет, който задължава министерството на защитата и на вътрешната сигурност с компетенции да се задейства дейния запас на въоръжените сили.

Това ще ни разреши да правим готовност на медицинските служащи в нашата битка против вируса посредством задействането на хиляди опитни военнослужещи, в това число тези, които са минали в оставка”, означи американският президент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР