Ювентус напредва в преговорите с Марсилия за трансфер на нападателя

...
Ювентус напредва в преговорите с Марсилия за трансфер на нападателя
Коментари Харесай

Ювентус все повече се доближава до Милик

Ювентус напредва в договарянията с Марсилия за трансфер на нападателя Аркадиуш Милик, написа " Кориере дело спорт ". Полякът е авариен вид за " Старата госпожа ", откакто наподобява главната цел Мемфис Депай няма да одобри изискванията на клуба. " Бианконерите " търсят нов нападател след напускането на Алваро Мората при започване на лятото.
 Бивш състезател на Наполи е авариен вид за Юве при неуспех на договарянията с Депай Бивш състезател на Наполи е авариен вид за Юве при неуспех на договарянията с Депай
Според информациите в Марсилия са се съгласилл да изпратят Милик в Ювентус със договорка за наем от 2 милиона евро с алтернатива за закупуване от 8 милиона евро. Играчът ще печели към 3,5 милиона евро чисто на сезон в Торино. 28-годишният полски нападател не е впечатлил изключително новия треньор на марсилци Игор Тудор и тимът от Лига 1 е отворен за продажба. Играчът дойде на “Велодром ” през януари 2021 година от Наполи със договорка за заем от 4 милиона евро с алтернатива за закупуване от 8 милиона евро. Той означи 30 гола в 55 мача за клуба.

От “Тутоспорт ” и “Калчомеркато ” също настояват, че Милик е все по-близо до прекосяване в Юве, до момента в който в “Гадзета дело спорт ” упорстват, че целта на клуба продължава да бъде Мемфис Депай от Барселона.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР