Юсейн Болт ще получи шанс да осъществи една от големите

...
Юсейн Болт ще получи шанс да осъществи една от големите
Коментари Харесай

Болт излиза за „Юнайтед” срещу „Барса”

Юсейн Болт ще получи късмет да реализира една от огромните си фантазии - да облече екипа на „ Манчестър Юнайтед”. Това обаче ще стане единствено в случай че Светкавицата се възвърне в точния момент от травмата, която получи при последното тичане в кариерата си - в щафетата на 4 по 100 метра на международното състезание по лека атлетика в Лондон.

Болт получи покана за тима на легендите на „ Юнайтед”, който ще се изправи против величията на „ Барселона” на 2 септември на „ Олд Трафорд”. Така Юсейн има по-малко от три седмици, с цел да превъзмогне своята контузия.

Осемкратният олимпийски първенец е огромен почитател на „ алените дяволи” и много пъти е споделял упоритостта си да се трансферира в професионалния футбол. Ето че след края на атлетическата си кариера той най-сетне ще може да излезе на сцената в Театъра на фантазиите.

При предходната си аудиенция на „ Олд Трафорд” през 2012 година Юсейн театралничи с фланелка с надпис Bolt 9.63, отдаден на шампионското му време на 100 метра от олимпийските игри в Лондон.

Бившият капитан на „ Юнайтед” Брайън Робсън ще влезе в ролята на управител на домакините, а в състава попаднаха Анди Коул, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс, Дуайт Йорк, Уес Браун, Фил Невил. На този стадий няма удостоверение за вероятно наличие на Димитър Бербатов. „ Барселона” ще бъде водена от Хосе Мари Бакеро и с играчи като Гайска Мендиета, Ерик Абидал и Джика Попеску.

Един от най-близките другари на Болт е звездата на „ Ман Юнайтед” Пол Погба. Двамата постоянно си посвещават постове в обществените мрежи, а последната подигравка в профила на французина е в действителност впечатляваща.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР