YouTube се стреми да продължи да се разраства в областта

...
YouTube се стреми да продължи да се разраства в областта
Коментари Харесай

YouTube тества пряка транслация в нов вертикален формат

YouTube се стреми да продължи да се разраства в региона на отвесното видео, като тества нов стрийминг режим за предаване онлайн в цялостен екран от своето мобилно приложение.

Екипите на YouTube непрестанно тестват нови принадлежности и функционалности, с цел да ви оказват помощ да намирате, преглеждате, споделяте и създавате наличието по-лесно. Тези тествани функционалности (понякога наричани “бета “ или “експериментални “) нормално са налични за къс интервал от време и единствено за дребна група от хора, измежду която може да попаднете и вие.

Ако в миналото сте забелязали, че YouTube наподобява малко по-различно за вас, в сравнение с за другар или член на фамилията, евентуално виждате и сте част от един от тези опити.

Ще се появи ли в YouTube транслация във отвесен формат?

Според YouTube: „ Експериментираме с нова функционалност за пълноекранен обзор във отвесна директна транслация за мобилните фенове. Това включва емисия онлайн с опция за приплъзване и елементарно налични функционалности за финансиране от страна на почитателите. В този опит, основателите могат да излъчват отвесно от мобилните си устройства с приложението YouTube или посредством програмен продукт за стрийминг на компютър и техните отвесни предавания ще бъдат забележими за отговарящите на изискванията фенове, гледащи къси видеоклипове в приложението YouTube. “

Така, сходно на TikTok или Instagram, някои консуматори на YouTube скоро ще могат да гледат наличие онлайн на цялостен екран, което е по-завладяващо и ангажиращо в мобилното приложение.

Понастоящем, директната транслация в YouTube се дава в елементарния формат, който повече подчертава върху чата онлайн, показвайки и двете на екрана.

Но новият формат, който YouTube сподели при започване на предишния месец, ще запълни целия екран с мнения, насложени от горната страна.

Новите пълноекранни живи записи също ще се демонстрират и в потока Shorts, тъкмо като в TikTok. Докато превъртате ще може да попадате на пълноекранни сесии в директен ефир, към които можете да щракнете, с цел да се присъедините.

Как да предавате онлайн в YouTube от мобилно устройство?

Гугъл изясни авансово съществуващите условия за основаване на стрийминг онлайн от мобилното приложение на YouTube.

За да предавате онлайн от мобилно устройство, ще ви би трябвало:

Най-малко 50 почитатели. Ако сте на възраст от 17 години, имате потребност от най-малко 1000 почитатели, с цел да предавате онлайн от мобилното устройство. Няма ограничаване за предаванията онлайн от вашия канал за последните 90 дни. Ще би трябвало да потвърдите канала си. За да активирате предаване онлайн, може да се наложи да изчакате 24 часа, преди да започнете първия си стрийминг поток. Устройството ви би трябвало да е най-малко с Android 5.0+.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР