Яйцата са си спечелили лоша репутация поради тяхното съдържание на

...
Яйцата са си спечелили лоша репутация поради тяхното съдържание на
Коментари Харесай

Полезни ли са яйцата за сваляне на килограми

Яйцата са си спечелили неприятна известност заради тяхното наличие на холестерол. Освен това доста хора заобикалят да ги яде от боязън, че могат да наддадат на килограми или да развият сърдечни болести.

Относно трупането на килограми е направено изследване, което изрично твърди, че участниците, които са присъединили яйца в проекта за здравословно хранене, понижават тяхната телесна маса доста повече, от тези, които не са.

Консумирането на яйца, може да ви помогне, в случай че планувате да отслабвате.

 Консумация на яйца

Ниско наличие на калории

 яйца на закуска

Едно твърдо сварено яйце съдържа 78 калории, което го трансформира в добра добавка към ястията. Ако задачата ви е да отслабнете обаче, имайте поради, че пърженето на яйцата покачва наличието на калории, тъй като се прибавя масло или олио за готвене.

 Сваляне на килограми

Не забравяйте, че с цел да отслабнете, би трябвало да изгорите повече калории, в сравнение с консумирате. Разумен метод да постигнете това е да следвате нискокалорична диеата с включени яйца в нея.

Ниско наличие на мазнини

Диета от 2000 калории би трябвало да съдържа 44-78 грама мазнини дневно. Намаляването на калории прави тази стойност по-ниска. Така да вземем за пример от 1500 калории на ден, мазнините общо би трябвало да бъдат 33-58 грама.

Яйцата са доста подобаващи за намаляване, защото те разрешават елементарно да останете в границите на тези рекомендации и стойности. Едно яйце съдържа към 5 грама мазнини.

Протеин

Яйцата са източник на пълностоен протеин, който съдържа всички осем незаменими аминокиселини. Протеинът е хранително вещество, което предлага задоволеност и понижава шанса да посегнете към нездравословна храна сред обособените хранения.

Закуската, която включва яйца, може да понижи количеството на калориите, които консумирате до края на деня. Едно варено яйце съдържа 6 г протейн.

Препоръки

Яйцата не са вълшебна храна за загуба на тегло, само че са положително допълнение към ниско калорични храни, които ще ви помогне да отслабнете.

Комбинирайте яйца с пълнозърнест изгорял самун и плодове за утринното хранене, което е с високо наличие на фибри.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР