Явно на играта ѝ предстои да извърви още дълъг път

...
Явно на играта ѝ предстои да извърви още дълъг път
Коментари Харесай

Бетата за Beyond Good & Evil ще се проведе в края на следващата година

Явно на играта ѝ следва да извърви още дълъг път до появяването си.
Едно от най-чаканите заглавия, от което искахме да забележим повече по време на отминалия Е3 сигурно беше Beyond Good & Evil 2. И това, което беше показано на всички не беше доста. Без никакво подозрение, синематика е невероятна, само че си е синематика. В интерес на истината би трябвало да се каже, че Ubi са показали половинчасово геймплей демо при закрити порти на определен кръг публицисти. Някои от тях споделят, че не са изключително впечатлени, само че би трябвало да се има поради, че играта няма да излезе скоро.

Тази седмица беше обявено от Ubisoft, че се възнамерява бета тест на Beyond Good & Evil 2 за края на 2019. Това значи, че заглавието ще се появи почти по това време или при започване на 2020. Може би и не е инцидентно това, че платформи, за които ще излезе играта не са оповестени.

Действието в Beyond Good & Evil 2 ще се развива преди тези от истинската игра. В по-горното видео, с изключение на симпатичния Пей’дж, виждаме и млада версия на героинята на истинския BG&E, Джейд. Освен това, знаем, че Ubi ще избере новаторски метод при работата си по играта (да напомним, че и част от създаването ѝ ще се организира в българския клон на Ubi). Освен програмата Space Monkey, посредством която почитатели на истинската игра ще могат да оказват помощ с хрумвания и наличие, Ubisoft анонсира съдействието си с компанията на американския артист Джейсън Гордън-Левит HitRecord. Благодарение на това партньорство, запалянковци ще могат да оказват помощ с музика и художествени произведения, които ще населят света на играта, като радиото, което ще може да слушате, както и стенописи, рекламни плакати лозунги, ситуирани по фасадите на постройките на Ганеша Сити.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР