Ясно ни е казано още през 2013 г. от тогава

...
Ясно ни е казано още през 2013 г. от тогава
Коментари Харесай

Иван Христанов: Няма да ни пуснат в Шенген, докато имаме ГКПП, дадено под наем

Ясно ни е казано още през 2013 година оттогава холандския дипломат в България, че България няма да бъде призната в Шенген, до момента в който имаме на процедура Граничен контролно-пропусквателен пункт като " Капитан Андреево ", обещано чартърен. Това сподели по Българска национална телевизия зам.-министърът на земеделието Иван Христанов.

Ние имаме за задача да разбием корупционните схеми на ГКПП-то и да подсигуряваме, че даже и нас да ни няма, там няма да има корупция, добави той.

" Нямаме желание да седнем да преговаряме и да оставим нещата там да текат както до момента ", сподели той.

Допреди две седмици съгласно него към момента се водели такива договаряния, само че при отдръпването на Има Такъв Народ от обединението тези диалози спрели.

Имаме групово затваряне на очите при сключването на контракта за отдаване чартърен на контрола над това Граничен контролно-пропусквателен пункт. В момента страната носи пробите от ветеринарния надзор в столицата, само че с цел да се подреди същинска лаборатория трябват време и пари. Ако някой възвърне частна лаборатория на границата отсега нататък, това сигурно ще е обвързвано с корупционна обязаност, сподели Христанов.

" Капитан Андреево " е една от главните аргументи за свалянето на държавното управление, тъй като " Капитан Андреево " даде ясно да се разбере на подмолните кръгове, че държавното управление не е диалогично с тях, властта за нас не е самоцел, а инструмент. Имаше закани и опити за подкупи, когато се отдръпна " ИТН " напъните в тази посока стопираха ", съобщи Иван Христанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР