Японският автомобилостроител Тойота(Toyota Motor Corp) има за цел да представи

...
Японският автомобилостроител Тойота(Toyota Motor Corp) има за цел да представи
Коментари Харесай

Toyota разработва 10 изцяло електрически модела до 2026 г.

Японският автомобилостроител " Тойота " (Toyota Motor Corp) има за цел да показа 10 нови напълно електрически модели до 2026 година, съобщи през днешния ден върховен началник на компанията, съобщи Ройтерс. С тези проекти компанията цели да навакса изоставането си в този сегмент, откакто дълги години разчиташе само на хибридната технология.

" Тойота " също по този начин ще сътвори ново, профилирано звено, което да се концентрира върху електрическите автомобили с акумулатори и възнамерява годишно произвеждане на 1,5 милиона сходни транспортни средства до 2026 година ", уточни пред публицисти Хироки Накаджима, основен софтуерен шеф на компанията.

Увеличението ще означи внезапно повишаване по отношение на актуалните равнища на произвеждане на електрически транспортни средства на " Тойота ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР