Януарският наклон т.е. времето, в което осъзнаваме, че заради празниците

...
Януарският наклон т.е. времето, в което осъзнаваме, че заради празниците
Коментари Харесай

Съвети, с които може да спестите пари от прекарването на Нова година

Януарският надолнище т.е. времето, в което осъзнаваме, че поради празниците сме по-слаби финансово, е суровата действителност, с която би трябвало да се сблъскваме всяка година. И в случай че желаете да бъде по-поносимо, можете да постигнете това с 6-те съвета за икономисване на Нова година, които предлагаме в идващите редове. Желанието е мощ!

Кои разноски да отложим? Основно тези,

Какви разноски да премахнете? Разходните, идващи от неща, които не употребявате или от които в действителност не се нуждаете в всекидневието си.

Какви разноски да понижим? Всички тези от вода, ток, интернет, телефон... всички тези разноски могат да бъдат понижени, като търсим по-евтини компании, цени, които ни подхождат по-добре и така нататък

Пазарувайте мъдро

Друг метод да спестите е да пазарувате мъдро. За да извършите това, би трябвало да изберете какво да купувате, какво да не купувате и в кои магазини. Потърсете предложения, сравнете цените и започнете да купувате единствено това, от което се нуждаете, най-малко до момента в който не преодолеете коледните си разноски.

Придържайте се към бюджет
Как елементарно да пестим пари, без даже да усещаме?
За доста хора пестенето на пари е мъчно нещо. Те считат, че се изисква дисциплинираност, плануване и правене на комплицирани хватки, равносилни съ...
Прочети повече
Един от най-хубавите способи да спестите за Нова година е като зададете оптимален бюджет. Трябва да го установявате месец по месец и да не прекалявате, тъй като за вас ще бъде основно да спестите пари незабавно щом започнете новата година.

При никакви условия не превишавайте открития предел или в противоположен случай ще харчите повече, в сравнение с можете или би трябвало.

Помислете добре защо харчите парите

Трябва да помислите добре защо ще похарчите парите си. Със сигурност ще имате непредвидени събития или огромни покупки, които не можете да отложите (мобилен телефон, който се е развалил, тв приемник, който е стар, подарък за рожден ден...), само че би трябвало да помислите добре защо харчите всеки лев.

Вземете поради пазара на използвани артикули и купувайте всичко в точния момент, без да се увличате от отстъпки, защото постоянно е по-добре да сравнявате цените сред другите магазини.
Как да живеем по този начин, че да пестим най-малко 500 лв. на месец?
Сумата в заглавието може да ви се коства нереална, само че според от метода ви на живот тя може да бъде даже по-висока. В тази публикация...
Прочети повече
Правете проекти за дома

Кино, диван и одеяло? Този проект може да бъде един от най-хубавите, тъй че януарският надолнище да стане по-поносим, ​​тъй като няма да ви коства пари. И даже можете да поканите другари и семейство. Но не забравяйте, че в случай че желаете да спестите в новогодишната нощ, избягвайте да излизате по питейни заведения, заведения за хранене... Накратко, намалете разноските, където можете, и прекарвайте повече време у дома.

Използвайте приложение за надзор на разноските

Възползвайте се от всички безвъзмездни принадлежности, с които разполагате, с цел да можете сполучливо да организирате приходите и разноските си.

Към всички тези препоръки прибавяме още един: Какебо, японска техника, която може да ви помогне да спестявате 20% от заплатата си всеки месец. Защо не опиташ? Така че виждате, спестяването на Нова година е допустимо. Ако имате въпроси или знаете за различен съвет, който може да помогне на други консуматори да създадат януарския надолнище по-поносим, ​​не се колебайте да го споделите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР