Яник Синер все още се наслаждава на успеха си в

...
Яник Синер все още се наслаждава на успеха си в
Коментари Харесай

Продължават суперлативите по адрес на Синер

Яник Синер към момента се любува на триумфа си в Австралия. Със сигурност, италианецът в никакъв случай няма да не помни своята първа купа от „ Големия шлем “, а напълно справедливо специалисти и анализатори не престават да сипят похвали по адрес на 22-годишния тенисист.

Сега, за достижението на Синер, приказва и неговият съотечественик, Адриано Паната. Паната бе последният италиански представител печелил купа от „ Шлема “, преди триумфа на Яник в Мелбърн.

„ Много съм благополучен. Смятам, че Синер направи нещо огромно за цяла Италия. В интерес на истината, в никакъв случай не съм се съмнявал в това момче, и доста пъти съм казвал, какъв брой е надарен Яник. Той завоюва доста почитатели освен с тениса, който играе, само че и с държанието си на корта. Синер постоянно е вежлив, учтив и демонстрира голямо почитание към всички останали. Никога не съм чул моят съотечественик да се оплаква или да каже неприятна дума за някого. Видях, че мнозина експерти предвиждат, че купата на Australian Open, ще бъде първата от многото за него, само че само времето ще покаже всичко. Нека в този момент Яник се наслаждения на триумфа си и всички към него, тъй като той има право да се радва и да показа този миг с най-близките си хора “, сподели Паната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР