Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата с

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата с
Коментари Харесай

Илиан Илиев за бъдещето си: Няма конкретно предложение да остана в Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след успеха с 1:0 против Локомотив Пловдив. Наставникът на " моряците " приказва и за бъдещето си и дали ще остане отпред на отбора и през идващия сезон.

" Аз не мога да кажа, че сме надиграли, стана доста равносилен мач. Успяхме да отбележим, не успяхме да затворим мача. Локомотив държи добре топката. Имаше малко повече напрежение към резултат. Знаете, този мач ни отделя на 10 точки от Локомотив и 11 от Левски, няма по какъв начин да кажем на футболистите да не се интересуват от резултата. Поздравям ги за себераздаването. Успяхме да реализираме тази значима победа за нас ", показа Илиев.

" Спокойствие няма по какъв начин да име, идващият мач играем Левски. Те имат положителни футболисти, пробват се да играят добър футбол, на моменти им се получава. Могат да ни основат проблеми. В този миг мога асмо да поздравя футболистите и хората, които пристигнаха да ни поддържат. Почиваме два дни и започваме да се готвим, сигурно преди Великден ще създадем добра основа за идната седмица и мача с Левски ", сподели още той.

" Трябва да покажем повече, в сравнение с показахме през първия полусезон, когато загубихме. Левски макар нещата, които се приказват, имат добър тим. Ние и предните сезони показахме, че се опитваме да се борим. Две години сме покрай тройката, уповавам се тази година да се задържим там. Всички фактори са значими и най-важното е да се знае, че в един професионален тим спортно-технически на 100% дава отговор треньора ", добави експертът

" От към Черно море няма някакви запитвания да се продължава, съответно нищо не е питано. Със сигурност в случай че стигнем до евротурнирите за мен ще е предизвикателство, да се опитаме и там, само че с цел да се случат и там нещата би трябвало да има питане от Черно море, с цел да приказваме и с футболния съюз. Голямо предизвикателство и премия за тези години труд, само че не всичко зависи от нас ", приключи Илиан Илиев относо бъдещето си като треньор на Черно море. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР